Barion Pixel
Skip to content Skip to footer

Fizetési módok

Bankkártyás fizetés
Utánvétes fizetés készpénzzel

Bankkártyás fizetés barionon keresztül
A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával vagy Barion egyenlegedről fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a barionos regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található 3 számjegyű CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.
A fizetéshez használhatod: Mastercard vagy Maestro, Visa vagy Electron, illetve országonként eltérő módon Amex vagy Diners/Discover bankkártyádat.
Ha egy webshopban a fizetési lehetőségek közül a Bariont választod a biztonságos Barion fizetési oldalra jutsz. Ezután ellenőrizd le a vásárlás részleteit (pl. hogy milyen termékeket, szolgáltatásokat fogsz megvásárolni, rendben van-e az ár), ha mindent rendben találsz, mehet a fizetés.
Amennyiben fizetés közben „A megadott kártyát a rendszer visszautasította” hibaüzenetet kapsz, abban az esetben a tranzakciót a bankkártyarendszer visszautasítja valamilyen indok miatt. Ilyenkor elsősorban nézd át a beírt adatokat, tehát, hogy a kártya száma, lejárati dátuma és CVC kódja stimmel-e. Amennyiben nem találtál bennük hibát, abban az esetben a saját kártyakibocsátó bankod tudja neked megmondani az elutasítás okát.
Utánvétes fizetés készpénzzel
Utánvétes megrendelés esetén a megrendelés teljes összegét a futárnak, a csomag átvételekor készpénzben fogod megfizetni. Ha ezt a fizetési módot választod utánvétes kezelési költséget számítunk fel, melyet megrendelésedkor a pénztár oldalon fel is tüntetünk számodra. Az utánvétes kezelési költség csak az utánvétes fizetési mód választása esetén jelenik meg, online bankkártyás fizetés esetén utánvétes költséget nem számítunk fel.


Szállítás

A megrendelt termék a rendelés leadásától számított 3-5 munkanap alatt készül el! Szakértő kézműveseink gondosan dolgoznak az egyedi kivitelezésen, hogy garantáltan magas minőségű terméket kapj. Közben folyamatosan tájékoztatunk a készítés állapotáról, és amint elkészül a karkötőd, azonnal értesítünk téged. Köszönjük, hogy minket választottál, és várjuk, hogy hamarosan kézhez vehesd a személyre szabott ékszeredet!

A webáruházunk csomag szállítását a Foxpost végzi.