Barion Pixel
Skip to content Skip to footer

A Schartner Nautical története

Üdvözlünk Téged a Schartner Nautical Világában – A Hajós kötelekből készült karkötők művészetében! 2013-ban két testvér  merészen nekivágott a hajós kötelek  újra felfedezésének. Azóta készítjük el a karkötőinket, hogy egy kis tengerparti varázst vigyünk mindennapi életedbe.

A Schartner Nautical nem csak karkötőket készít – mi egy életstílust, egy történetet hozunk neked minden kötéllel és csomóval. A mediterrán stílus és a hajós romantika mind megjelenik minden egyes karkötőnkben. Sokan próbáltak utánozni minket, de a Schartner Nautical maradt az eredeti, ahol a minőség, az egyediség és a dizájn találkozik.

Ne elégedj meg a másolatokkal, válaszd az igazit! Szeretettel várunk a Schartner Nautical családjában, ahol minden karkötő egy tengeri kaland, és minden kikötő egy új lehetőség arra, hogy a stílusod tengerparti hangulatot sugározzon. Fedezd fel velünk a hajós kötelek varázslatos világát!

Szeretettel,

The Story of Schartner Nautical

Welcome to the world of Schartner Nautical – The Art of Bracelets Made from Nautical Ropes! In 2013, two siblings boldly set out to rediscover the beauty of nautical ropes. Since then, we have been crafting our bracelets to bring a touch of seaside magic into your everyday life.

Schartner Nautical doesn’t just create bracelets – we bring you a lifestyle, a story with every rope and knot. The Mediterranean style and nautical romance are embodied in each and every bracelet we make. Many have tried to imitate us, but Schartner Nautical remains the original, where quality, uniqueness, and design converge.

Don’t settle for imitations; choose the authentic! We warmly welcome you to the Schartner Nautical family, where each bracelet represents a maritime adventure, and every harbor is a new opportunity to radiate coastal vibes through your style. Join us in exploring the enchanting world of nautical ropes!

With love,