Barion Pixel
Skip to content Skip to footer

Nem lett jó a méret!?  Küldd vissza nekünk és kicseréljük!

Amennyiben nem lett jó a kiválasztott  a terméket cseréljük. A cserére a termék kézhezvételét követően 30 nap áll rendelkezésedre.

Hogyha cserét szeretnél akkor postai úton kell visszaküldened számunkra a terméket sértetlen állapotban. A visszaküldeni kívánt karkötőt a postán elsőbbségi levélküldeményként kell feladni. A visszaküldés díja téged terhel, de a kiválasztott új, megfelelő méretű terméket ingyen postázzuk vissza számodra.

Mielőtt visszaküldenéd a terméket, előtte mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül és jelezd számunkra, hogy visszaküldenéd, valamint, hogy milyen méretre esetleg milyen más karkötőre szeretnél cserélni. Ha elakadtál az új méret kiválasztásában, hívj minket vagy írj nekünk és segítünk a megfelelő méret kiválasztásában.

Garanciális visszaküldés

Minden termékünkre 12 hónap garanciát vállalunk! A termék jótállási ideje a vásárlás dátumától kezdődik. A hibás termék helyett küldött termékhez új garanciális idő tartozik, ez akkor lép érvénybe, amikor a kicserélt termék a megrendelő birtokába jut.

Elállás a vásárlástól

A termék kézhezvételét követően meggondolhatod magad és elállhatsz a vásárlástól, visszaküldheted nekünk a terméket. Erre 30 nap áll rendelkezésedre. A terméket postai úton,  ajánlott csomagként kell hozzánk eljuttatni, minden tartozékával együtt, sértetlen állapotban.  Utánvétes csomagokat nem fogadunk el!

A termék visszaküldésének díja téged terhel. Amint megérkezett hozzánk a termék, annak teljes összegét azonnal visszautaljuk számodra.

Visszaküldés esetén a terméket erre a címre kérjük eljuttatni:

Schartner László József EV. 2000 Szentendre, Szivárvány u. 21