Barion Pixel
Skip to content Skip to footer

Austrian BoatShow – BOOT TULLN Tulln an der Donau-2024

2024 Február 29 – Március 03

Az évente márciusban megrendezésre kerülő Austrian Boat Show – BOOT TULLN nemcsak az egyik legnagyobb, de az egyik legváltozatosabb hajó- és vízisport-vásár Közép-Kelet-Európában. A Messe Tulln GmbH által 1971-ben történt megalakítása óta az esemény a világ minden tájáról érkező professzionális kiállítók és látogatók kulcsfontosságú találkozási pontjává fejlődött. A számos európai és tengerentúli kiállító részvételével a vásár egyedülálló platformot kínál a hajózási és vízisport-ipar legújabb termékeinek, technológiáinak és szolgáltatásainak bemutatására és felfedezésére.

A BOOT TULLN évente mintegy 50 000 látogatót vonz, köztük Ausztriából, Közép- és Kelet-Európából ipari szakembereket és vízisportok szerelmeseit. A BOOT TULLN híres kiállításainak széles választékáról. Ezek a motoros és vitorlás hajóktól a luxusjachtokig, elektromos csónakokig, kenukig, kajakokig, valamint tartozékokig és felszerelésekig terjednek. A résztvevők számos témára számíthatnak, beleértve a vitorlás jachtokat, katamaránokat, trimaránokat, gumicsónakokat, motorcsónakokat, felfújható csónakokat, utazást és víz alatti fotózást. A vásáron olyan trendi sportokat is felvonultatnak, mint például az álló evezés, a szörfözés, a wakeboard, a vízisí, a kite szörfözés és a fóliázás, valamint a vízisportok célpontjairól, a kikötőkről és a globális charter szolgáltatásokról.

Különös hangsúlyt fektetnek az innovációra és az oktatásra, új hajók és technológiák premierjeivel, infotainment rendszerrel, csúcsszintű műsorokkal, valamint képzési lehetőségekkel a vízisportok szerelmeseinek. A BOOT TULLN nemcsak a legmagasabb kompetenciát és rugalmasságot kínálja, hanem verhetetlen ár-érték arányt is, így minden hajózás és vízi sportok iránt érdeklődő számára kötelező látogatást tesz.

A vásár helyszíne, a Messe Tulln festői helyen, Bécs közelében található, ideális hátteret biztosítva ennek a nemzetközi eseménynek. A Messe Tulln modern kiállítótermeivel és átfogó infrastruktúrájával tökéletesen felszerelt, hogy megfeleljen a kiállítók és a látogatók igényeinek. A tanácsadástól a standtervezési támogatásig kiterjedt szolgáltatások egészítik ki a kínálatot, és minden résztvevő számára sikeres vásári élményt biztosítanak.

Összességében az osztrák hajókiállítás – BOOT TULLN a vízisportok naptárának egyik csúcspontja, amelyet sokszínűségével, szakértelmével és kiterjedt kínálatával jellemez. Nemcsak a legújabb trendek és innovációk bemutatójaként szolgál, hanem platformként is szolgál a csere- és hálózatépítéshez a globális vízisport-közösségen belül.